luni, 19 septembrie 2011

Olika sorter och syfte of Puma skor


Puma skor lanserades i slutet av 70-talet som en fotboll undervisning skor. Efterhand dessa skor har suttit på utbildning i andra sporter också så erkännande förbättras. Puma har fått den plats den tredje största sko och en tillverkare av sportkläder i världen som Nike och Adidas. Det är ett tyskt företag som är känt för sin fotboll och fotbollsskor. Det har komplett utbud av stilar och mönster för män, kvinnor och barn. Dessa är mycket bekväma skor när du joggar eller går eller i något annat syfte.

Puma skor finns i olika sorter och i olika stilar och att alltför för olika ändamål. Några av dess sorter är:

Puma Complete: Denna skor stärka upp i din kör rutin. Det ger utmärkt komfort och den är tillgänglig med full längd för cell-dämpning och en långvarig duon CELL crash pad i häl. Dessa cellager består av elastomer och den kraftigt reducerar islagskrafterna vid hälisättning. När de består av en hög andningsförmåga antimikrobiell material så foten fortfarande är färska och rena. Du får råd att köpa Puma Complete löpar skor.

Puma skiva: Det är att ha samma egenskaper som Puma Disc Blaze var med. Du måste köpa denna sko som lovar en hel del att ge dig bekvämligheter.

Puma Drift Cat: Det är främst i motorsportens värld och detta baseras på dynamiska låg profil formel och stil. Det är en tunn åtsittande läder snörning som också har däck som trampar på gummisula. Alla dess egenskaper är sådana att det lockar motorsport entusiaster. Den finns på många färger som svart, vit, röd och så vidare.

Puma Drifter: Det är att ha en båge stöd och även stötdämpande EVA-mellansula. Den finns med ett faux läder i en avslappnad rem sandal stil och har en rund öppen tå. Detta skor erbjuder komfort på grund av tyg rem tå. Det är också flexibel tvåfärgade mellansula, texturerat gummi ut sula för grepp.

Puma Ducati Skor: det är en global atletisk varumärke som är av stor betydelse för sport, livsstil och mode.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu